Gå til hovedindhold
40 31 61 32
Snillesfisk@mail.dk
Hjem
Om os
Åbningstider
Fiskebil
Butikken
Mad ud af huset
Galleri
Kontakt
Torsk i karry med kokosmælk
Torsk i karry med kokosmælk
En krydret og cremet ret, der bringer torskens milde smag frem på bedste vis.
Ingredienser:
400 g torskefilet
1 dåse kokosmælk
1 spsk karrypulver
1 løg (hakket)
1 peberfrugt (i strimler)
Frisk koriander til pynt
Salt og peber
Olie til stegning
Fremgangsmåde:
Steg løg og peberfrugt i olie i en gryde, indtil løgene er bløde.
Tilsæt karrypulver og steg kortvarigt, inden du hælder kokosmælken i.
Skær torsken i stykker og læg den i gryden. Lad simre i ca. 10 minutter, indtil torsken er færdigtilberedt.
Smag til med salt og peber, og pynt med frisk koriander inden servering.